Bel me: +32 474 32 60 92 The secret of getting ahead is getting started

Heb je nood aan dringende ondersteuning, zodat jij je als succesvolle ondernemer meer kan focussen op de taken die er wel toe doen voor jou?

Geen probleem! Ik neem alle technische taken van je over. Bij technische taken mag je denken aan websites, webshops & online leerplatformen. Alsook aan tools om je agenda in te plannen, een betaling te verkrijgen van je klant en zoveel meer. Ook zorg ik ervoor dat al die online tools met elkaar online communiceren via automatisaties.

Ik ben jouw sparringspartner waar je steeds opnieuw kan op terug vallen. Samen gaan we brainstormen en kijken we waar jij naar toe wenst te gaan. Met onderstaande tools heb ik uitgebreide kennis en ervaring. Staat er een tool niet tussen? Geen probleem, spreek me aan. Ongetwijfeld dat ik je toch kan verder helpen als techneut :).

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met Get it Organised?

Met welke taken kan ik je helpen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een eerste contact is het heel waardevol om een kennismakingsgesprek te hebben via Zoom. Voor dit gesprek mag je een tijdslot voorzien van 45 min. Dit is voldoende tijd om in te gaan op jouw wensen en noden. Tijdens dit gesprek bekijken we ook welke samenwerking het beste aansluit bij je hulpvraag. 

Ik geef je graag nog even mee, dat ik werk met ‘stripuurkaarten’ die je flexibel kan inzetten gedurende een vooraf bepaalde periode. Zo zijn er ‘stripuurkaarten’ van 5 uur, 10 uur en 20 uur. Je kan de uren volledig inzetten volgens nood. Dit wil zeggen dat je niet verplicht bent om de aangekochte uren op te nemen binnen dezelfde maand, maar dat ze overdraagbaar zijn naar de volgende maand(en). De kaarten dienen op voorhand aangekocht en voldaan te worden. Deze ‘stripuurkaarten’ zijn heel handig voor een eerste samenwerking, een korte opdracht of een langdurige samenwerking.  

Voor de opmaak van een website, webshop, leerplatform of een online community zijn er vaste prijzen.
Hieronder vind je al vast de info over de ‘stripuurkaarten’: 

5-uren strippenkaart

3 maand inzetbaar
€300 exclusief btw 

10-uren strippenkaart

6 maand inzetbaar
€550 exclusief btw 

20-uren strippenkaart

6 maand inzetbaar
€1100 exclusief btw 

Wil je liever zelf aan de slag, maar heb je nood aan technische expertise? 
Dan is een ‘RENT MY BRAIN’-call een betere oplossing voor jou.

Is samenwerken met een virtuele assistent een nieuwigheid voor jou?

Ontdek via dit e-book hoe je snel kan overgaan tot uitbesteden
& hoe je éénvoudig kan samenwerken met een virtuele assistent.

Download het gratis e-book

  We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.

  Op zoek naar een virtuele assistent met andere expertise?

  Geen probleem, kijk even op de website van VA MatchMaking en vind de virtuele assistent met de expertise die jij nodig hebt.
  VA MatchMaking is hét platform in België waar je een kwaliteitsvolle virtuele assistent kan vinden om al je taken aan uit te besteden die je niet langer meer zelf wenst uit te voeren.

  Op zoek naar ondersteuning in groep voor je online tools?

  Geen probleem, kijk even op de website van Tool Tank en word lid van onze online community. Tool Tank is een plaats waar je als ondernemer terecht kan met al je vragen omtrent online technische tools. 

  Nog een vraag, suggestie of wil je gewoon aan de slag met Get it Organised?

  +32 (0) 474 32 60 92

  silke@getitorganised.be