The word is al een tijdje out! 

Get it organised is veranderd en evolueert verder. Echt!

Ben je dan geen professional organiser (opruimcoach) meer? Nope. Hoewel? Het organiseren en zaken efficiënter maken blijven nog steeds een deel uitmaken van mijn job maar ik heb mijn niche gewoon verfijnd. Na mijn verhuis vorig jaar in September was het voor mij de ideale moment om mijn huidige business te evalueren. Voor mij moet er altijd een bepaalde uitdaging zijn in een job of het is een ‘no go’.

But hey! Changes are good, it’s gives you new perspectives. 

Is dit zomaar vanzelf gegaan en ik plots wakker werd en wist wat ik wou doen? 

NOPE! 

Laat me duidelijk zijn dat ik echt wel een beetje tijd nodig had. Als er één ding is dat ik wel geleerd heb dat ik als creatieve generalist geen toekomstbol heb en wil met een 10-jaren plan.

Ik wil gewoon NU doen wat ik graag doe!

MAAR WAT BEN IK BLIJ! 

Blij dat ik voor ogen heb in welke niche ik een meerwaarde kan bieden. Tot begin dit jaar werkte ik nog steeds met particulieren, ondernemers en bedrijven. Ik hielp hun met meer structuur, ruimte en overzicht te brengen in hun spullen en in hun administratie. Dus zowel op de bedrijven, als bij de ondernemers als bij de particulieren thuis. To much going over there 🙂 

#sorrynosorry

Ik heb in de laatste 3 jaar ontzettend veel geleerd als zelfstandige ondernemer. Ik ben mijn klanten van de laatste jaren dan ook zo ontzettend dankbaar dat ze me telkens de kans gaven om hun te laten coachen. Om hun omgeving beter en aangenamer te maken zodat zij verder konden met een omgeving die rust en overzicht uitstraalt.

Sinds deze zomer heb ik dan ook besloten en de stap genomen om enkel met administratie en met drukke ondernemers aan de slag te gaan. Ik wil drukke ondernemers online en offline ondersteunen/ ontlasten zodat zij zich kunnen focussen op hun core-business en op hun persoonlijke groei. Ik ga samen met hun sparren over hun business, ik ga al de research doen die hiervoor nodig is. Bovendien ga ik hun ontlasten van alle administratieve extra’tjes die soms het ondernemen wel extra kunnen belasten. Weet je wat dan nog het strafste was? Ik deed dit blijkbaar al voor enkele klanten zonder ik het doorhad. Remember…automatische piloot… in de schoot geworpen… soit ik had het niet door. Maar ik ben wederom superblij met dit gegeven! 

Wil dit dan zeggen dat ik louter alleen dit ga doen? 

BANEET! 

Ik ben dan ook een creatieve generalist voor iets zeker? 🙂 Naast dit blijf ik nog actief in de leasingwereld als interim fleet manager. Af en toe heb ik echt wel eens nood aan die variatie. En die is er, de kennis is er… dus het zou heel jammer zijn deze niet meer in te zetten. Maar het betreffen (bewust) enkel kortdurende vervangingscontracten in geval van ziekte en ontslag of in afwachting van een nieuwe collega.

Again #sorrynosorry i need this 🙂 

Zitten we daarna stil? BANEET… ook niet 😀

In de toekomst volgt er nog een projectje met ondernemers en dieren enzo van die zaken. Maar ik ga niet direct alles vertellen. Toch? 

Eerst nog wat verbouwen en dan komen we met meer nieuws 🙂 

Wil je graag meer te weten komen over het aanbod van Get it Organised? Geen probleem. Je hebt drie mogelijkheden:

  1. Ik ontlast en ondersteun jou op langere termijn -> administratieve support voor drukke ondernemers
  2. Ik maak een analyse van je huidige administratieve business waarmee jij nadien aan de slag kan-> administratieve analyse
  3. Ik coach jou naar een betere administratieve omgeving toe waar je zelf aan de slag gaat -> administratieve coaching 

to be continued...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *