Kies voor groei & ga voor individuele werkplekcoaching

Naast de interactieve trainingsdag waarbij je in team de nodige tips & trics ontvangt organiseert Get it Organised ook individuele werkplekcoaching. We organiseren de individuele workshops voor die mensen die net dat beetje grondiger te werk willen gaan. Na zo'n trainingsdag moet je nog steeds zelf aan de slag gaan en jouw informatie eruit halen en daarmee zaken gaan ondernemen.  

Bij individuele werkplekcoaching gaan we uiteraard individueel, persoonlijk en op maat te werk gaan. We kijken stap per stap na waar de issues liggen en helpen de werknemer of werkgever verder om georganiseerd en efficiënt aan de slag te gaan. 

 

Wat zijn de effecten voor jou & jouw onderneming?

Doordat we bij werkplekcoaching echt 'on the job' te werk gaan, spelen we kort op de bal en anticiperen we onmiddellijk in op het probleem. Ter plaatste verzamelen, analyseren en concretiseren wij alle informatie die ik doorkrijg van de werknemer of werkgever. 

Je hoeft geen eindeloze modellen en systemen te gaan uittesten. Want eerlijk? Die werken echt niet voor iedereen. We hebben nog allemaal onze eigen gewoontes en onze eigen willetjes waar we niet zomaar op 1,2,3 zaken aan kunnen opdragen. 

Door aan de slag te gaan met Get it Organised vermijd je talloze probeersels en wordt er onmiddellijk bijgestuurd. Hierdoor verlies je veel minder tijd aan (uit)zoekwerk en uitproberen. 

Deze investering brengt niet alleen tijdswinst op, maar ook minder frustraties en discussies. En heb je al eens nagedacht over dat verhoogde werkplezier dat je kan genereren binnen je onderneming? Of het positief effect op de groei van je bedrijf? Doordat wij dieper meegaan in het verhaal en het echte probleem achterhalen zorgen we voor duurzamere inzetbaarheid. En is het dat niet waar het allemaal een beetje om draait? 

Benieuwd naar hoe zo'n werkplekcoaching in zijn werk gaat? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en breng je werknemers en je onderneming naar de 'the next level'. 

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, contacteer me dan via silke@getitorganised.be