Wat is dat nou net zo'n interactive trainingsdag?

Get it Organised organiseert interactieve trainingsdagen. De benaming verklaart al een beetje het één en het ander natuurlijk. Maar concreet wil het zeggen dat wij langs komen bij jou op het bedrijf en jullie werknemers de kans geven om deel te nemen aan deze interactieve training. Het hoofddoel van deze training is de zaken efficiënter te laten verlopen op en rond de werkplek.

Op een ludieke manier gaan we samen aan de slag en zullen we werken rond de thema's clean desk, efficiënt werken, time-management en communicatie. Deze vier thema's zijn bewust uitgekozen omdat ze onderling hun effect hebben op de werknemer zelf en op de omgeving. Een continu wisselwerking tussen deze 4 thema's resulteert in efficiënt en gebalanceerd werken.

 
efficiënt werken
time-management
clean desk
communicatie

Wat zijn de effecten voor jou & jouw onderneming?

We organiseren natuurlijk niet zomaar deze trainingsdag. Uit ervaring en uit de feedback die we krijgen van onze deelnemers kunnen we garanderen dat deze dag vele inzichten en resultaten teweeg brengt. Niet enkel op korte termijn maar zeker en vast ook op langere termijn.
Aangezien de dagtrainingen aangeboden worden bij jullie op het bedrijf dient je personeel zich niet organisatorisch te verplaatsen. Tijdsgewijs kan dit al onmiddellijk een groot voordeel bieden. En je krijgt alle informatie aangeboden vanuit 1 partner.
Door te werken rond thema's zoals time-management, communicatie, efficiënt werken en clean desk ga je als werkgever preventief aan de slag om onder andere burn-out te voorkomen en wat dus positieve gevolgen heeft op het ziekteverzuim.
Andere voordelen kunnen zijn; het ontwikkelen van een professionelere uitstraling, kostenbesparend en duurzamere inzetbaarheid. Want doordat je, je werknemers efficiënte processen leert zal de werkdruk verlagen, de productiviteit verhogen en het werkplezier stijgen.
Zo zie je maar dat er een pak voordelen zijn die jou en je onderneming ten goede komen. Beslis vandaag nog en breng jouw werknemers en je onderneming naar de 'the next level'.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, contacteer me dan via silke@getitorganised.be