Heb je soms het gevoel dat je het overzicht kwijt bent? Of dat je gewoon eindeloos opruimt? Dat je spullen geen vaste plaats hebben? Of heb je eerder te kampen met uitstelgedrag?

Te kampen met extra kosten omwille van administratieve chaos? Of heb je eerder verhuisplannen, maar je weet niet waar te starten? Lukt het je niet om toe te komen aan opruimen omwille van hoogsensitiviteit, een burn-out, perfectionisme, depressie  of omwille van een lichamelijke problematiek?

   

Heb je op één van deze zaken ja gereageerd? Dan wil ik JOU graag helpen!

   
Onmiddellijk aan de slag gaan is niet altijd even evident, zeker niet alleen. Daarom is het handig om aan de slag te gaan met een Professional Organiser.
Want ik ben jouw stok achter de deur. Degene die er voor zorgt dat jij op het juiste spoor blijft. Degene die jouw aanspoort wanneer je even geen zin meer hebt of wanneer je even niet meer weet wat te doen.

En het leuke is dat ik jou coach op maat! Iedereen staat op een ander punt in zijn leven en dat vraagt gewoon om een andere aanpak.

Aan jou de keuze met wat je net start. Je hebt de keuze om zelf aan de slag te gaan (via de workshops), met tijdelijke hulp (via de opruimpakketten) of voor een volledige investering in jezelf en je omgeving (d.m.v. trajectbegeleiding).

   

Beslissingen maken het is niet simpel. Maar geloof me... twijfel niet langer. Dé impact die deze ervaring heeft op jou en je omgeving is het meer dan waard!

12 Opruimtips voor de kids