Over get it organised...

Drukbezet, chaos, hoogsensitief, rommel, inefficiënt werken, zelfstandig, geen tijd, perfectie, frustraties,  moeten/mogen, overzicht kwijt, geen structuur, burn-out, ...

Het zijn maar enkele woorden die typeren hoe mensen zich voelen, uiten of zijn.

Dat het je functioneren van je werk en/of je omgeving kan belemmeren hoef ik je niet uit te leggen zeker?  

Want geloof me...Niemand ontsnapt, not even me!  

Ook voor mij telt dit spiraal waar onze maatschappij de dag van vandaag in draait.

Met mijn 3 mannen in huis. Waarvan er twee mij doen werken en de derde gaat werken is er 'garanti' leven in huis. Voltijds werken het vraagt wat van ons.

En natuurlijk hebben wij nog een pak wensen en dromen die we ook willen vervolledigen!

Krijg daarboven op nog eens een portie voetbal die je overige tijd opslorpt... Ik denk dat je wel kan begrijpen dat planning mijn sterkste punt is om het te doen lukken!? 

Gepassioneerd door efficiënt werken

Ik moet eerlijk zijn, ik ben gepassioneerd door alles wat te maken heeft met processen efficiënter te maken. Gepassioneerd door zaken te organiseren en op te ruimen.

Opruimen zeg je? Jep… dat hoort er nu éénmaal bij. Maar de mensen die mij kennen weten dat ik mezelf geen opruimcoach noem, want ik ben er 200% van overtuigd dat ik veel meer doe dan  enkel en alleen maar mensen te coachen bij het opruimen.

Aan de slag gaan met bewustwordingsprocessen, het organiseren van de ruimtes, het aansturen van werknemers en werkgevers. Maar ook het informeren, het digitaliseren, het analyseren van automatisaties,… en zoveel meer.

A story about efficiency

Organiser pur sang

Als organiser ga ik samen met mijn coachee aan de slag met een bewustwordingsproces. We staan stil bij datgene wat voor vele mensen al zo’n automatisatie is geworden. Ik bied jou of jouw team de tips & trics om meer rust, ruimte en overzicht te krijgen. Om automatisaties bij te sturen of om te zetten in efficiënte processen. Binnen mijn coachtrajecten/ workshops/ lezingen/ trainingen ondersteun ik zowel klanten die nood hebben aan efficiënt en gestructureerd werken in een thuissituatie, als op de werkplek.

☏  Wel bel mij gerust op en ik vertel je er alles over bij een kop koffie!

Ontmoet Silke

Hoe het is begonnen…

Wel meer dan 30 zomers geleden op een zonnige dag. Maar ik vermoed dat dit niet de info was waar je naar op zoek was? Of wel...