Bel me: +32 474 32 60 92 The secret of getting ahead is getting started

Nice to meet you!

Wat leuk dat jij wil weten wie er achter Get it Organised zit! 

 

Wie is Silke?

Hi ik ben Silke en ik ben online support voor drukke ondernemers. Een virtuele assistent (VA) zoals ze in de volksmond zeggen. Ik ondersteun en ontlast drukke ondernemers door technische taken over te nemen. Dit allemaal zodat jij je kan gaan focussen op je core-business. Taken waar jij zelf geen tijd en energie meer wil in steken neem ik van je over. Tevens fungeer ik graag als klankbord en sparringspartner voor jou. 

Naast zelf werkzaam te zijn als technische virtuele assistent ben ik ook de founder van VA MatchMaking. Hét platform in België waar je een virtuele assistent kan vinden voor al je taken die je niet langer meer zelf wenst uit te voeren. Op vlak van administratie, HR, mailbox, social media, marketing, technische online tools en zoveel meer. Meer informatie vind je op de website van www.vamatchmaking.be

Naast werkzaam te zijn als technische virtuele assistent en VA MatchMaking, heb ik samen met een andere virtuele assistent Tool Tank opgericht. Binnen deze online community adviseren/ informeren en helpen we ondernemers met hun online technische tools. Meer informatie vind je op www.tooltank.be

Ik ben een vlotte en sociale dame die op een geduldige en empathische manier naar anderen hun verhaal kan luisteren. Analyseren, organiseren en de zaken optimaliseren en efficiënter maken staan hoog genoteerd bij mij.

Naast ondernemer, ben ik ook mama van 2 zonen die voor veel leven in de brouwerij zorgen. Ook al een onderneming op zich als je het mij vraagt. Want een gezin en een onderneming combineren dat kan soms voor leuke en spannende interacties zorgen. Maar dat zal je waarschijnlijk wel kunnen beamen. 

In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om buiten bezig te zijn. Ik vind het geweldig om activiteiten te doen die een beetje ‘back to nature’ – minded zijn. We zitten met zen allen (helaas) -inclusief onze kinderen- in de media/tv/digitale-sleur en deze mama kan er soms nogal op hameren om af en toe eens naar buiten te stappen. Gelukkig heb ik op dat vlak heel gewillige kinderen en staan ze (bijna) altijd paraat om mee naar buiten te gaan. 

Wannabe boerin

Maar daar is natuurlijk een reden voor. Wij hebben namelijk een mini-mini boerderijtje waar wij ons op kunnen uitleven. Enkele dieren hebben daar het geluk te mogen vertoeven en ons te mogen entertainen! Nee serieus, geweldig die dieren… en laat ons zeggen dat we ons uiterste best doen om het zo aangenaam mogelijk te maken voor hun. De liefde, de ontspanning, de rust die je daar van terug krijgt is soms onbetaalbaar. Dat is dan ook één van de redenen waarom ik zo graag mijn job doe! Doordat ik van thuis uit werk kan ik perfect langsgaan bij onze dieren in de tuin om een pauze te nemen. Ik maak er dan ook gebruik van om bijvoorbeeld tussen 2 klanten of opdrachten door even de benen te strekken en terug op te laden. Indien gewenst kan je me altijd volgen op Instagram want daar toon ik op geregelde basis behind the scenes van onze ‘mini farm’. 

Creatieve generalist

Off course is dat niet het enige waar wij vandaag mee bezig zijn. Deze creatieve generalist, zou er geen zijn mocht ze geen tig aantal nevenprojecten hebben. Zoals onze verbouwingen, het realiseren van co-workplaatsen en zoveel meer! Hoe ik dat doe…wel ja ik heb ook die 24u in een dag maar ik plan, ik structureer, ik optimaliseer en ik laat vooral veel los! Echt waar dat laatste is zo een gouden raad! En doen, gewoon doen… want eerlijk wat is het ergste wat je kan overkomen?

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik hou er van om andere mensen te kunnen verder helpen met hun business en hun persoonlijke groei. Want of je het nu gelooft of niet ik ben niet het type dat heel graag in de spotlights staat. Het geeft mij meer voldoening om te zien dat andere mensen hun doel hebben bereikt door middel van mijn hulp! Tuurlijk is het leuk om een schouderklopje te krijgen en getagd te worden! Wie vindt dat niet leuk!? 

En euhm, ik vind die technische shizzle gewoon LEUK! Heb ik dit nu echt gezegd? Jep, ik vind het leuk om daar mee bezig te zijn. Zaken te organiseren, in te plannen, uit te pluizen, soms te construeren. Die uitdaging is echt wel ‘spek naar mijn bek’. En die to do-lijst telkens te kunnen afvinken, jep first row for me please!

Heb je zoiets van die Silke, die wil ik wel eens beter leren kennen. Lijkt me een super toffe madam waar ik mee wil sparren. Of beter nog direct BAM(!) een opdracht geven? Doen, zeker doen! Contacteer me via onderstaande button & laat ons samen je business naar het volgende ‘level’ brengen!