Heb je het helemaal gehad?

En ben je klaar om volledig in jezelf investeren?

Dan is het NU de moment om aan de slag te gaan!

 

Bij een trajectbegeleiding gaan we voor een langere termijn samen aan de slag zodat we gegrond kunnen ontspullen, opruimen en organiseren. We zorgen samen voor een huis die rust uitstraalt, overzicht geeft en ruimte creëert. 

Wanneer is dit aan te raden? 

Wanneer je er totaal geen man over ziet om aan de slag te gaan. Wanneer je merkt dat je elke keer afdwaalt en bijv. in een andere ruimte verzeilt. Wanneer je echt het gevoel hebt dat je professionele hulp nodig hebt. 

Of wanneer het blijkt dat je door een tijdelijk emotioneel of fysiek probleem belemmerd wordt en extra ondersteuning kan gebruikenOf je het gewoon even niet weet waar of hoe je moet beginnen

Wanneer je al tig keer een organisatiesysteem hebt uitgedokterd maar het nog steeds niet werkt!

En wat geeft het als resultaat? 

✔ Je leert beslissingen nemen 
✔ Je krijgt meer overzicht, rust en ruimte
✔ Je zal veeeel minder frustraties hebben
✔ Je hebt veel minder discussies of kans op misverstanden
✔ Je hebt ontwikkelt automatisch tijdswinst
✔ Je kan onverwachte situaties beter aan

Together you can reach more... I'm here to realize your goals!

Hoe gaat het in zijn werk?

Contactname van jouw kant is belangrijk. Want het is belangrijk dat er een klik is tussen jou en mij. We moeten tenslotte redelijk wat uren samenwerken. Geloof mij... dergelijk traject is intensief maar het is het meer dan waard! Jij moet mij aangeven dat je er klaar voor bent en dat je bepaalde zaken wil gaan ondernemen. 

Voor een eerste contact kan je mij bereiken via het contactformulier, per telefoon op +32 474 32 60 92, per mail op silke@getitorganised.be of spreek me gerust aan via de facebookpagina.

Tenzij het doel nog niet 100% duidelijk is, zullen we na ons eerste contact een afspraak maken voor een intakegesprek. Dit gesprek neemt ongeveer een 1 à 1,5 uur in beslag en gaat thuis door of op de werkplek. Om een goed beeld te krijgen van de situatie is het belangrijk dat het intakegesprek doorgaat op de plaats waar de coaching ook effectief dient te gebeuren.

Tijdens dit gesprek bekijken we waar de knelpunten zitten en waar je graag verandering in zou zien. Alles tijdens dit gesprek wordt met discretie en respect behandeld. Een intakegesprek kost je fix €55 (dit is inclusief de kilometervergoeding en de opmaak van het plan van aanpak).

The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

De offerte met plan van aanpak wordt nadien per mail verzonden naar jou. Hierin staat de samenvatting van de situatie, de werkzaamheden, de geschatte werktijd en het kostenplaatje. Na akkoord van jouw kant gaan we aan de slag.

Bij elke sessie is het belangrijk te weten dat we samen aan de slag gaan. Jij bent degene die elke keer beslist of we iets weggooien of niet. Ik geef jou feedback, tips, ondersteuning en help je te leren beslissen in dit traject. Na elke sessie voorzie ik ook een korte evaluatie zodat we kort kunnen opvolgen en kunnen nagaan of we nog iets dienen bij te sturen.

Na het einde van het traject kan je mij nog steeds vrijblijvend contacteren. De nazorg kan zowel telefonisch als per mail of per skype verlopen.

Dus twijfel niet langer en zet de eerste stap en neem contact op. Wie weet is het net wel dit telefoontje met dé oplossing die je al zo lang zoekt? Durf te investeren in jezelf, je bent het meer dan waard!

een vraag of een opmerking? Gelieve contact op te nemen met mij, via silke@getitorganised.be