Een workshop volgen heeft gewoon een leuk gegeven! Je leert ontzettend veel bij op korte tijd. Het is gezellig, laagdrempelig en to the point. Je kan er met al je vragen terecht en kan zo weer verder bij thuiskomst. Een interactieve workshop dus.
Ik heb 2 workshops waar ik me op focus, een doe-workshop en een advies-workshop. Beide workshops kunnen geboekt worden voor jezelf, maar enkel de advies-workshop kan je ook boeken in groep (bij je thuis of bij je vereniging).

Resultaat

Elke workshop heeft als doel jou een beter evenwicht te geven tussen privé, werk en je huishouden.

Tips & Trics

Je krijgt talrijke tips & trics mee waar je onmiddellijk mee aan de slag kan gaan.

Erkenning

Wat is het fijn even te weten dat we niet abnormaler zijn dan de anderen? Doordat ervaringen worden gedeeld, verkrijg je een groot erkenningsgevoel.

Hoogst gezellig

Ieder wordt met respect behandeld voor zijn of haar keuzes. Ik veroordeel niemand. Waar ik wel voor zorg? Voor een leuke en gezellige workshop!
Meer rust in je huishouden

Niet op zoek naar iemand die je helpt opruimen maar wel zegt wat je allemaal kan doen voor je huishouden aangenamer te doen verlopen? Ja? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Deze advies aan huis workshop zorgt ervoor dat je na mijn bezoek onmiddellijk aan de slag kan. Het advies kan gaan over het opruimen, organiseren, optimaliseren van je huishouden, gezinsplanning, administratie en woning.

Deze workshop kan je zowel boeken voor jou alleen als voor een groep van max. 10 personen.

Weet indien je kiest voor deze workshop in groep, iedereen aan bod komt. Het is gezelliger, laagdrempelig maar minder intens per persoon. Voor jou om de voor- en nadelen af te wegen.

Succesvol aan de slag met je gezinsplanning

Heb je geen overzicht meer? Vele to-do lijstjes maar weinig dat afgewerkt wordt? Weet je niet hoe je moet starten met je planning op te maken? Heb je wel al een 'planning' maar draait ze maar half?

Kortom heb je op één van bovenstaande vragen JA geantwoord dan is deze workshop zeker iets voor jou! Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag en bekijken we waar net de knelpunten zitten. Eens we alle informatie hebben verzameld stellen we samen een nieuwe gezinsplanning op.

Een gezinsplanning is iets wat voortdurend evolueert tot je jouw planning hebt gevonden die voor jou werkt. Een planning is een middel om een bepaald doel of verschillende doelen te bereiken.

De workshop heeft een duurtijd van 2 uur. De prijs per workshop bedraagt €150*.

Je hebt wel de mogelijkheid om beide workshops te combineren. Indien je kiest voor de combinatie komt de prijs neer op €250* in plaats van €300* voor de 2 workshops. Beide workshops dienen niet verplicht op hetzelfde moment genomen te worden.

* Exclusief de kilometervergoeding aan €0,3460/ Km

een vraag of een opmerking? Gelieve contact op te nemen met mij, via silke@getitorganised.be